goodbye weekend!

Jag somnade fan innan elva igår. Helt otroligt ! har sovit över 11 timmar. Galet utvilad ! Jag har degat i sängen och kalle har åkt och jobbat. Har suttit och tittat efter lite småspel att spela på valla idag. Se om man går hem något rikare! ?
Jag ska strax laga till någon lunch och titta runt lite på nätet innan jag klär på mig. Fick ju även presentkort på LL av kalle när jag fyllde år. Behöver köpa lite spön osv osv.. Hoppas ni har en bra dag!



Min favorit i pasis stall. Vind Farming

Pic

Kul att ni gillade videoblogg! Nästa gång jag videobloggar ska det vara mera roligt tänkte jag. Så fortsätt hänga med! :) Kalle har fortfarande inte kommit hem så jag sitter här i min ensamhet. ( har varit för ensam på sista tiden ) . Hungrig är jag också.. Jag är väldigt festsugen men en mysig hemmakväll med pojkvännen är aldrig fel heller ! Ska bli kul med Solvalla imorgon tänkte spela lite för småsummor. Kunde ju behövas lite mera slantar i bössan efter alla "utgifter". Puss på er!



Videoblogg!

Är för trött för att skriva idag. Här bjuder jag på en väldigt o-organiserad videblogg. Haha :) Lite upp och ner osv..
Aja vet ju att ni gillar det :) Gör det för er skull !
Tack för alla jätte fina komentarer om mitt utseende. Jag blir jätte glad :) Fortsätt komentera !



freak bitch baby



All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.

Yeah, yeah.

All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.

It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.
It's gettin' late but I don't mind.

Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.
Hey, hey, yeah, yeah.

26 feb

Tjena!
Sorry för dålig uppdatering. Kalle kom hem igår. Pasi och Kalle hämtade mig efter jobbet och så åkte vi till Fituna! Vi var hemma hos dom ett bra tag innan vi begav oss hem ^^ Älskar verkligen att vara där ute!
Igår hade förresten jag och Kalle ettårs dag. Nu har vi varit tsm i över ett år ! Fan va tiden går fort..
Idag körde jag och pappa hem min arbetskamrat Linda hem och efter det åkte ja till stallet och masserade komiken. Sedan skulle jag ta ut min mobil men eftersom mamma är en snigel så hade hon glömt att datumet gick ut. Så dom hade skickat tillbaka mobilen... suck! Nu får jag betala massa slöseripengar pga det och måste beställa en ny! Hämtade sedan ut mina Ed Hardy kläder! Så jävla snygga! Det vart den svarta klänningen och två långärmade tunna tröjor :)
Nu väntar jag på att Kalle ska komma hem. Då ska vi titta på film och käka chips. Ovanligt va? :P

Jag åker med Kalle och Pasi på deras mammas begravning långt upp i lappland den 11 mars. Själva begravningen är 12 men vi bilar så vi åker en dag tidigare. Åker väl hem på Lördagen tror jag dom planerar. Det kommer bli en väldigt hemskdag men jag känner att jag måste följa med. Det är ju trots allt min svärmor ( stämmer det ) ?
Imorgon ska jag köra med Mys mamma på förmiddagen och sedan bara ta det lugnt :) Hoppas allt är bra med er så hörs vi imorgon! Bjuder på världens bästa låt !!! :


24 feb

Hallojsan. Snabbt inlägg!
Åkte hem efter jobbet och trodde Kalle skulle vara hemma. Han kommer doc imorgon istället.
Hans mamma gick bort idag. Hade svårt att koncentrera mig på jobbet under dan. Känns ganska jobbigt. Jag hoppas kalle kan hantera detta på något sätt..
Såg även att jag får en lön denna månad som jag inte kommer klara mig på. Pengarpaniiik...
Tittar nu på travet live på tv:n. Hejjar på Lasse Punkari och Alvena Nonstop. Ska även bli kul att se hultmans hästar och får inte missa lärlingsloppet på atg liven. Sedan är det sova time som gäller..

Hoppas ni haft en bra dag. Skönt med sol today! PussPuss


Money problem

Jag har ett stort jävla problem. Mina arbetskollegor skrattar bara åt mig men jag skrattar inte lika hårt åt det. Jag har ´jätte problem med pengar. Vi säger att jag har fått en inköpslista på mat. Bröd, mjölk, socker och en godisbit. Då går jag ut från affären med : Två bröd, två mjölk, inget socker, 2 chockladkakor, 3 bananer.  Ja ni fattar vitsen? Jag måste spendera upp pengarna. Om något ställs in som jag är tvungen att betala måste jag lixom ersätta det med något annat istället för spara dom. Jag vet att många andra har likadana problem. Men alltså det är skit jobbigt!

Försov mig i morse så fick springa ut till bilen där Sara väntade på mig. Dagen gick segt och ja ville bara hem :P Efter jobbet åkte jag och tog in komiken och fixade. Sedan handlade jag hem lite mera grejjer.. Nu sitter jag här och har nyss käkat middag. Ska hänga upp lite tvätt och slänga mig i duschen.. På Måndag åker jag till min gamla frisör Vicci då håret jag färgade börjar släppa. Suck.. Minst lika jobbigt att vara brunett. Hoppas hon gör det ordentligt nu så ja slipper vara stamkund på varje jävla frisörställe !
Sedan har jag beställt hem lite saker idag. Jag kunde som sagt inte motstå. Bilder kommer här under :)
På Torsdag är det löning och då ska ja hämta ut min nya mobil IGEN. Bättre lycka nästa gång bitch..
aja hoppas eran dag har varit helt okej! Puss eran Sara.

Skor ifrån Skotrend. Ja, jag vet alla bloggare har typ sånna här. ( kissie, blondinbella medmera ) Dom är ju så jävla sexiga!



Och sedan beställde jag hem lite Ed Hardy grejjer. Wohoo!






Mums! Inte så jätte billigt med alla dessa grejjer men vafan. Har alltid tjatat om dessa Ed Hardy grejjer :P Ibland får man unna sig!

:) !

Hittade lite old trotting pictures :)






Tack!

Tack så jätte mycket för era fina komentarer i inlägget Godnight. Det betyder jätte mycket och värmer som fan.
Fortsätt så.. PUSS!



Jag och min barndomsvän My :) You are a niggah! Love you bitch


Måndag

Hej. Sorry att jag inte skrivit på ett par dagar. Jag mår inte så bra.
Pasi ( kalles bror ) kom hit i natt och sov över. Efter ett sorgset samtal ifrån finland åkte dom i morse med flyget över dit till deras kära mamma. Hon har blivit väldigt mycket sämre och är nära att gå bort. Fick ett rörande samtal ifrån kalle för att tag sedan. Jag kan inte sitta still, och jag är så jävla ledsen för detta. Jag har bara träffat deras mamma ett antal gånger. Finns verkligen inget illa man kan tycka om henne. En underbar människa helt enkelt. Anledningen till att hon ligger på sjukhus är för att hon har cancer i princip överallt. Jag vill egentligen inte skriva om detta här eftersom det är väldigt personligt men jag känner att jag behöver skriva av mig.

Vet ni hur det känns att inte kunna vara i närheten av den människan man älskar mest på hela jorden och trösta den person som är ledsen och mår dåligt. Jag mår jätte dåligt utav det..

Så. I Fredag stack jag och My hem till patric och hade lite förkrök. Jag blev ganska full då patric bjöd på en del och jag hade en flarre vodka. Sedan kom Zeta och Öman dit också. Tillsammans åkte vi till stan. Viper blev det istället. Vi hade gaaalet kul och dansade så vi fick blåsor under fötterna. Jag shottade 7 shots in a row. Haha galet värre :P När jag vaknade dagen efter kände jag mig jävligt sjuk eftersom jag hade sjungit så jävla högt när vi dansade :P haha..

Kalle hämtade oss den natten i nya bilen som för övrigt är helt klar nästan. Gaash den är så steeekig.

Idag kom jag för sent till jobbet. Försov mig och fick sedan skjuts dit. Precis vid avfarten till jobbet hade en personbil typ krockat med en lastbil. Usch.. och senare idag blev en man överkörd av tåget vid väsbystation. Han dog direkt tydligen. Fan va de händer grejjer.. Idag har jag handlat hem massa saker och käkat mat ifrån burgerking. Vet inte hur det kommer gå att somna i natt. Får sätta på en film senare :) Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n. Sköt om er så hörs vi imorn. Puss Puss!










time to party!

Halloj! Snabb update!
Vart ingen körning idag. Snökaos ute... usch..
Har degat i sängen hela dagen medans kalle fixat med bilen och hjälpt pasi och margi att flytta!
Jag håller på och smaskar i mig vodka nu och dunkar muisk. Är även fixad och klar nästan. Ska bara sminka mig så är jag redo to go! Hoppas ni får en riktigt bra kväll!
Puss








Godnight!

Hoppas ni haft en riktigt bra kväll. Jag har väntat på kalle i evigheter. Han är fortfarande inte hemma men är påväg nu. Vi ska ta nya bilen på sväng in till stan. Mysigt :) Jag har diskat och plockat undan, legat i soffan och degat och även suttit här vid datorn såklart.. Är så taggad inför party!
Hörs imorn, Puss Puss


stop!

Åh nej, jag måste sluta dricka! :O


19 feb

Halloj alla underbara läsare! Hur mår ni?
Jag har väl inte fått direkt jätte mycket sömn men rätt så pigg är jag iaf :)
Jag är så otroligt blogginspirerad att det bara strålar om mig. Tycker det är så kul !
Kalle kom hem jätte sent igår. Jag drog i mig två cheeseburgare innan jag somnade bums i sängen.
Jag räknar med att han blir sen idag också då han ska fortsätta med bilen så jag hade tänkt åka direkt hem efter jobbet och börja med disken. kul va? Jag får min belöning imorgon ;) Sedan hade jag tänkt äventuellt ta ett varmt bad till och smörja in mig med dove sun. Man blir fint brun av den! =)
Ska försöka somna i tid då ja verkligen ska försöka ta mig upp imorgon och köra hästen. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig imorgon. Blir nog " den lilla svarta " som sitter slickad på min kropp. mums..
Bilder dyker upp och även lite videoblogg antagligen.
Fortsätt ha en utmärkt dag så ska ja fortsätta jobba strax. Ciaoo!!

Bjuder på två härliga hästbilder!

Bild på Late Speed när vi var på Åland några dagar. Kalle körde två lopp och vann båda!




kalle och hans hingst Linus Broline. Bilden är ifrån Pasi på Fituna!



Crazy things

Nu under lunchrasten satt jag och sökte på totalt helknäppa saker man kan köpa på nätet.
Här är lite grejjor att spana in !

Ifrån buttrics edge:



Sömnproblems cd. va i helvete? Undrar vad skivan innehåller för typ av material? knäppt..




Vem vill ha en uppkrypande man ur sin toa? Scary shit.. Kan något sånt här verkligen sälja? Skulle hellre skita på mig än att titta på honom varje dag!



Bad santa! In deed.. Alltså jag saknar ord..



Klassiska vodoo dockan fast i nyare version. Inte helt fel, finns många människor jag skulle vilja sticka hål på.



Ifrån coolstuff.se

Greenman suit. ehm vilken sjuk jävel sätter på sig en såndär sak? Och till vadå undrar man ju?




Spela pingis när man är på toa har jag aldrig ens tänkt på. Detta är säkert något Kalle skulle vilja ha.. haha..


Man kan ställa in fiseffekter på 5 olika nivåer. Absolut inget jag behöver då jag har en väldigt gasig man hemma.

Thank you!

Jag har haft denna blogg i ungefär två dagar och är redan uppe i över 80 läsare. Bravoo :)

Är man en liten bloggare räknas alla typer av människor som intresserar sig för mig. tack tack tack :) Fortsätt med det!

Här bjuds på en härlig partylåt, vi hörs senare bicthes :

 


artikel

Här kommer ett inslag om avundsjuka. Vilket jag sett att många är på mig. Läser man igenom detta så ser man att det mesta liknar en del komentarer jag får. Vet inte om jag ska tycka synd om er eller inte, tror knappast det iallafall :) Enjoy!

Utdrag från SOLOs artikel på saker som tyder på avundsjuka:

"Du känner stark vilja att skriva (eller skriver) elaka kommentarer i snygga, framgångsrika tjejers bloggar."
"Du tycker att alla skryter. Du hatar skryt!"
"När du tittar på din snyggaste kompis Facebook-bilder så sprider sig en värme i din kropp när du ser att hon har celluliter. Och en bilring på magen."
"Lyckliga par är jobbiga. Desto roligare är det när det tar slut."
"Du känner starkt behov av att snacka skit om en viss person. Innerst inne har du dock en känsla av att du skulle vilja vara som hon."

"Du levererar övertrevliga kommentarer som nästan är fysiskt jobbiga att uttala. Att överkompensera kallas det."
"Du är en mästare på att leverera dold kritik såsom: Åh gud, jag skulle aldrig orka göra mig i ordning så mycket."
"Om du är singel: Du är noga med att uttrycka ditt förakt inför parmiddagar och andra typiska paraktiviteter. Egentligen önskar du att du själv satt där och tindrade med ögonen. Men baby, var inte sotis - de tiderna kommer och överdosen blir tids nog ett faktum.
"Du intalar dig att alla Victoria's Secret modeller är grovt retuscherade. När du sedan ser dem live på teve och inser att de fortfarande inte har en enda cellulit så skyller du på extrem plastikkirurgi."
"Du hyser en vibrerade, ibland illa dold, misstänksamhet mot andra tjejer."

Och åter igen så kommer jag att kopiera eran IP adress, ( ni som bara vill tracka ner ) och skicka till blogg.se så att dom kan blockera era komentarer att komma fram. Men ni är jätte välkommna till att fortsätta läsa och störa er ännu mera. Även ni slags läsare räknas ! ;) Puss Puss

about stjärntecken



Vattuman
NYKELORD: Originell/Fördomsfri
HÄRSKARE: Uranus
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 21/1-18/2

Den typiska Vattumannen har en viljestyrka och intensitet som få kan mäta sig med. En envis och egensinnig läggning är kännetecknande, liksom förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna.
Här hittar vi samhällets rebeller och frihetskämpar. Vattumannen är fördomsfri och okonvetionell och strävar ständigt efter radikala förändringar. Upprorsanda och reformvilja hör tecknet till, liksom samhällsengagemang och politiskt intresse.
Vattumannen är hjälpsam och solidarisk och har förmåga att se till helhetens bästa. Stora fonder av medmänsklighet och människokännedom är utmärkande. Man brukar säga att Vattumän är utrustade med ett så kallat "världssamvete" och att de i regel har egna, annorlunda idéer om hur samhället ska kunna förbättras.
Vattumannen kommer bäst till sin rätt i arbete tillsammans med andra för gemensamma mål, varför denna humanist dras till grupper och sammanslutningar av olika slag. Vattumannen har svårt att stå ut med ensamhet och brukar som de övriga lufttecknen ha en vid och brokig bekantskapskrets, men håller alltid viss distans till andra, varför det kan vara svårt att komma Vattumannen riktigt inpå livet, åtminstone till en början.
Den som är präglad av detta mångsidiga tecken är i regel mycket kreativ och företagsam och har inte sällan en skapande ådra. Ett seriöst och originellt intryck är karaktäristiskt, liksom behov av kulturell förströelse och intellektuell stimulans.
Vattumannen har ett sinne som står öppet för nytänkande, får ofta plötsliga uppslag och insikter och är känd för sina många idéer och projekt. Vissa Vattumän kan dock vara så fångade av en storslagen idé att de glömmer bort de små praktiska nödvändigheterna.
Nyckfulla Uranus är tecknets härskare, vilket ger Vattumannen en stor frihetslängtan och äventyrslust samt behov av att känna omväxling och oberoende. En dragning till det okända och spännande i tillvaron hör till bilden. Vattumannen kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Att planera är inte det lättaste för denna bohemiska natur - förändringar, överraskningar och äventyr tillhör vardagen.
Den som är präglad av detta kommunikativa lufttecken behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp. Ett omväxlande arbetsfält, där Vattumannen träffar många människor och samtidigt får möjlighet att förmedla sina idéer och visioner, brukar locka.
Fysiskt associeras tecknet med vaderna, vristerna och blodcirkulationen.





Skytten

NYKELORD: Aktiv/Frihetsälskande
HÄRSKARE: Jupiter
ELEMENT: Eld
TIDSPERIOD: 23/11-21/12

Den energiska Skytten är utåtriktad till sin läggning och har behov av att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria.
Det finns gott om spontanitet och kämparglöd i detta ivriga eldtecken. Skytten är orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Den som obekymrat går på i ullstrumporna och verkar ta det mesta med en klackspark. Ibland kan dock Skytten av ren obetänksamhet vara en aning klumpig och taktlös. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket, och har en tendens att späda på sina berättelser en smula.
Skytten är den som vill vidga sina vyer, strävar efter omväxling och social stimulans. En stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa, liksom att resa och uppleva främmande kulturer och synsätt. Skytten stimuleras av spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högt flygande planer, men blir ibland överoptimistisk. Skytten vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.
Skytten börjar ofta sin strävan efter expansion i den yttre, sociala världen, för att senare i livet söka sig mera inåt. Den nöjeslystna Skytten, som inte hunnit börja sitt inre sökande, har ett stort behov av nya upplevelser och bör se upp för rastlöshet.
Lyckobringande Jupiter är den härskande planeten. Det ger Skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga över, som hon frikostigt delar med sig av.
En ärlig och pålitlig läggning hör tecknet till, liksom en stark känsla för rättvisa. Skytten är varmhjärtad, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej, resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad eller rusar iväg och åtar sig för mycket.
Skytten har med sin entusiasm god förmåga att inspirera andra till att se de positiva sidorna i tillvaron och strävar ständigt efter att höja bildningsnivån både hos sig själv och sin omvärld. Ett intresse för språk, pedagogik, samhälls- och livsåskådningsfrågor hör i regel till bilden.
Ett fritt och omväxlande yrke, där Skytten får möjlighet att dela med sig av sin kunskap brukar locka. Vi återfinner många lärare, präster och reseledare i detta utåtriktade tecken.
Fysiskt associeras tecknet med levern, höfterna och låren.


godnatt! :)

Ni som skriver anonymt skriv gärna ett alias. Jag har haft människor på min gamla blogg som bara tyckte det var hysteriskt kul att tracka mig. Känns tråkigt att behöva ta bort komentarsrutorna för att folk vill förstöra. Ni anonyma som skriver utan att vilja något illa ber jag om ursäkt till !

Körde Komiken och fyfan han kändes riktigt fin. Ibland gör långvila bra saker också! Åkte hem med Sussi och My. Tog ett långt varmt bad och hängde upp lite tvätt som inte var torrt ännu.. Kalle är inte hemma ännu. Han har fixat med bilen jätte länge och skulle ta med sig mat på vägen hem. Är för lat today att laga till något ;D
Har precis bränt en till skiva att ta till jobbet, tänkte även använda dom som partyskivor. Grym musik !
aja ska strax hoppa i sängen. Sköt om er allihopa och igen förlåt till er som inte menar något illa mot mig.

Puss , sara


hair baby!

Jag bara ääälskar mitt hår. Igår när jag hade tvättat det, flätadet jag till det och har haft hela dagen. Nyss när jag tog ut det vart resultatet såhär:





Faan vad jag är snygg!

.



Ung och Dum kommer jag förmodligen vara resten av mitt liv. Att alltid vågat säga exakt vad jag tycker och tänker ständigt utan att skämmas är en egenskap jag uppskattar hos mig själv. Och jag vet att det även uppskattas av mina vänner. DOC kan jag vara duktig på att säga rätt saker vid fel tillfälle och det får man skit för? Jag är inte rädd, inte ett dugg jävla rädd utan jag står bara på mig om och om och om igen.
Om ni inte tål att läsa en blogg skriven av en ärlig och påverkande tjej så titta åt ett annat håll för så länge jag orkar skriva och har intresse för det så kommer ni får läsa en jävla massa provocerande inlägg, tankar och åsikter som JAG står för. Jag ber inte om någons jävla åsikt om nått. Jag skriver inte blogg för att jag är desperat efter nya kontakter. Jag skriver för att jag älskar det och eftersom ni toppdårar jämt och ständigt ska klanka ner på allting jag gör så vet jag att innerst inne att ni älskar mig. Ni avgudar mig så pass mycket att ni måste titta efter nya inlägg varje dag. Jag bugar och bockar för det eftersom jag uppskattar att folk följer min blogg med nöje.
Kom inte och säg att ni sitter och komenterar pga det är så hemskt. Ni är svartsjuka,avundsjuka och sjukt jäkla intresserade av mitt liv, att ni känner att ni måste :)
Thanks for that bitches! ;)

haha

Nej. Jag har inte rökt på .. Jag har bara sån jävla sämst humor!


barnprogram del 1



Jag har dejtat många kändisar under mina år. Doc hade jag inga allvarliga känslor för dessa boys men än idag är vi vänner och har kontakt via telefon och mail.


 Jag har nu riktigt upppumpade pattar. Det bästa är att dom inte är sponsrade, utan gjorda med cykelpump! Pröva inte detta hemma!



Lady gaga härmar min stil!!!?? Håret har hon inspirerats efter min morgonfrisyr. Ge mig pengar!!!!



Jag har gjort allt! Jag har trimmat min kropp så hårt att jag har flera tusen magrutor. Jag har slagit min man med hovslagar hammaren och jag har ljugit om exakt allt angående mitt förhållande till min man och mina vänner..

Jag har så kul åt detta. Vet att det är så otroligt dåligt gjort men ändå så hysteriskt fun. ;D haha.. pass på!


18 feb

Halloj! Man blir faktiskt inspirerad av att ändra utseende på sin blogg. Får ny bloggstyrka!
Igår tvättade jag håret, tvättade kläder och tittade på travet. Gick och la mig sent, kunde inte somna var alldeles för uppjagad. Kalle doc somnade BUMS, ordagrant ! Idag är bilen helt klar. Solfilmerna fixades igår och idag byttes däck på bilen. Haha, har aldrig velat åka bil så mycket som just nu. Helt klart en ny leksak som kommit till världen. Efter jobbet idag ska jag åka till stallet och köra en liten runda med rockarden som jag lånar av mickis. Sedan ska jag hem och ta ett varmt bad och skrubba lite, slappna av innan jag går till sängs.
Jag måste verkligen, verkligen rekomendera en ansiktstvätt. Man kan också använda den som ansiktsmask. Huden stramas åt och blir väldigt len, fast och fin !
Har använt den ett tag nu och är väääldigt nöjd. Ganska "dyr" men helt klart värt pengarna om man vill ha fin hy.



Imorgon är det Fredag. haleluja säger jag bara. Fyfan va skönt.. Längtar efter att bara få åka hem och lägga sig i sängen och fylla sängbordet med massa chips,dip och snus. Haha :P På Lördag ska ja gå upp i tid och köra Komiken innan ja drar hem och fixar mig inför förkröket. Sedan blir det utgång, ser verkligen fram imot det. Saknar när bara jag och My gick ut själva som förr, nu har vi börjat ta igen det och det är så mysigt :)

Ha en toppen dag allihopa! Puss Puss eran SARA

 



Jag och Jejje på min födelsedagsfest.


Old stuff



Pic 1 : En mycket gammal bild på mig och mina närmsta vänner förr i tiden. Här levde vi ändast på smedbypizza, en massa sprit och fest. En mycket rolig tid.. haha

Pic 2: Jag och My ute vid Gällsta. Firade valborg med Annica och hennes familj. Slutade i fylletragedi =/

Pic 3: Hemmafest hemma hos mig, massor av folk och galenskaper. Det var tider de somsagt..

Pic 4: Ett foto på mig som patric tagit. En nära vän till mig <3

Pic 5: Jag och Lovisa på Pilot sthockholm. Efter lite för mycket blandning dricka kan det lätt sluta sådär ^^

Pic 6: Jag hemma hos Björn Fors som är målvakt i väsbyhockey. My var även med dit och festade till lite :P

Pic 7: I början när Kalle och jag var tillsammans. Fina vi är :) Snart ett år sedan!

Pic 8: jag och Vicky på galaxy båten, vi firar min födelsedag!

Pic 9: Gurra gör cirkuskonster. Fest hemma hos oss då vi firade Gurra som fyllde år!

Pic 10: En samling folk på chaplins. Underbart rolig kväll med massor av härligt festfolk!

Pic 11: En bild ifrån cypern. En stig vi gick på fram och tillbaka ibland. Det sprang jätte mycket ödlor över dom stenvarma plattorna.

Pic 12: Jag och Gurra :) Min fina vän! <3

Pic 13: jag och Krille var på en klubb i stan. Cp dyrt var det där men gaalet drag. träffade på lite nya vänner :)

Pic 14: jag på viper med en jävligt lycklig snubbe. Han stod helt själv hela kvällen så ja tänkte vaffan kom igen nu. Gav han en porrdans på dansgolvet. Det glittrade i hans ögon resten av timmarna :)

Pic 15: Jag och TrickHaro. Fina fina pojken!

Pic 16: Gurra IGEN. Hemma på pokerkväll hos mig och kalle :) Fylla och näsblod = karatefylla, huh? ;)


paaaarty!

Bara älskar denna!


Välkommna!



Tusen tack till Ronja som hjälpte mig med nya designen! Visst blev det bra? Jag är super nöjd!
Nu är det bara att börja komentera igen som vanligt, hoppas på bättre respons denna gång!
Återkommer senare. Puss Puss på er :)

RSS 2.0